Служба Безпеки України запобігла спробі вивезення в “ДНР” запчастин для ремонту бронетехніки

Служба безпеки України кожного дня затримує транспорт, на якому намагаються незаконно ввезти товари на тимчасово окуповані терористами території України. Про це інформує прес-центр СБУ.

При огляді мікроавтобуса на блокпосту «Зайцеве-Кодима» (Донецька область) співробітники СБ України спільно з військовослужбовцями ЗСУ серед задекларованого товару (художня література, газети) виявили запчастини для ремонту бронетехніки та медикаменти тактичної групи. Легалізовані матеріали передані у військову прокуратуру для прийняття процесуального рішення.

У районі селища Золоте-4 (Луганська область) в автомобілі «Газель» співробітники СБ України виявили 3,5 тонни цукру. За словами водія, автомобіль прямував на тимчасово окуповану територію Луганської області.

Поблизу селища Верхньоторецьке Ясинуватського району (Донецька область) об’єднана мобільна група затримала зареєстрованого в т.зв. «ДНР» приватного підприємця, який намагався незаконно ввезти на тимчасово окуповану територію велику кількість спецій. За фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 332-1 Кримінального кодексу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар