Наступна порція порушень під час виборів на Кіровоградщині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Під час другої інформаційної сесії у Кіровоградському прес-клубі було озвучено ще декілька порушень, зафіксованих на виборчих дільницях області.

Причини порушень у Центральній міській лікарні, про які йшлося на першій інформаційній сесії, представники виборчої комісії дільниці пояснити не змогли. Проте за фактом порушення складено акт. Нагадаємо, у першій Кіровоградській міській лікарні (№350\885) із 120 можливих бюлетнів близько 40 було видано протизаконно.

На одній із дільниці Балки у виборчих кабінках було знайдено агітаційні календарики однієї із політичних партій.

Виборчу комісію на території школи №10 відкрили о 8:37.

На виборчу дільницю на території психлікарні (с. Нове) було завезено більше 700 болетенів, хоча мають право голосувати лише близько 120 осіб.

На одній із дільниць поблизу Кіровоградської санепідемстанції жінка прийшла голосувати на дільницю. Там кіровоградка дізналась, що нею ніби то була написана заява про право голосувати вдома. За фактом цього порушення проводиться розслідування. Варто зазначити, що цьогоріч майже у 5-7 разів збільшилась кількість бажаючих проголосувати вдома.

Прес-служба ВО “Свобода” також інформує про порушення зі списками голосування вдома: “У Новоархангельському районі на дільниця №350417 (село Левківка) при відкритті дільниці виявилося, що з’явився витяг зі списку виборців. У якому зазначено 27 прізвищ людей, які виявили бажання голосувати вдома. Але заяв та медичних довідок спостерігачу показати не змогли – їх не було в ТВК. О 9:00 було складено відповідний акт про порушення, о 9:24 на дільницю привезли заяви та довідки, які повинні бути там ще вчора. Але при ознайомленні з заявами спостерігач виявила, що всі 27 заяв написані трьома почерками.”

Про подібні порушення повідомляє і Громадянська мережа “Опора”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар