Як отримати 90 тис грн на розвиток громадського суспільства

На Кіровоградщині стартував проект для участі в конкурсі міні-грантів.

Кіровоградська правозахисна громадська організація «Територія успіху», долучившись до адміністрування всеукраїнського конкурсу проектних пропозицій на отримання гранту для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні, запрошує представників громадянського суспільства спробувати в ньому власні сили. І вже з фінансовою підтримкою, отримати можливості робити реальні і помітні справи, що наближують демократичні перетворення в країні.

До участі в конкурсі запрошуються:

• Місцеві ініціативні групи

• Громадські об’єднання, благодійні організації

Проектні пропозиції можуть бути підтримані, якщо вони відповідають одному або декільком із зазначених тематичних пріоритетів:

– Захист та просування прав людини;

– Здійснення громадського контролю та моніторингу діяльності місцевих органів

виконавчої влади та органів місцевого самоврядування;

– Протидія корупції;

– Громадянська освіта, адвокація та об’єднання громади для спільного вирішення

– Допомога (окрім благодійної або гуманітарної) внутрішньо переміщеним особам з Криму, Донецької та Луганської областей.

Діяльність, яка може бути підтримана в межах цього Конкурсу:

• організація публічних заходів (громадські слухання, публічні обговорення, збори за місцем

проживання, круглі столи, тренінги, конференції і т.п.);

• публікація і розповсюдження інформаційних матеріалів, друкованих та електронних видань,

• інформаційні кампанії, якщо вони є елементом ширшої діяльності. [2]

Цей перелік не є вичерпним.

Мінімальна сума гранту, на яку може претендувати організація або ініціативна група – 45 000

Максимальна сума гранту, на яку може претендувати організація або ініціативна група – 90 000

Сума очікуваного гранту від ГО «Територія успіху» повинна становити не більше 90% всіх необхідних витрат, передбачених бюджетом проекту. Решта 10% витрат організація чи ініціативна група повинна профінансувати за рахунок коштів, залучених з інших джерел , або надання безоплатних робіт.

Проектні пропозиції надсилаються до 15 липня 2015 року ( 23:59 ). Електронний варіант надсилається на електрону адресу konkurs.teritoriy@gmail.com. В темі листа зазначити «Проектна пропозиція на участь у грантовому конкурсі».

Паперовий примірник, завірений печаткою організації та підписом керівника організації, треба надіслати чи занести на адресу: вул. Єгорова, 40, оф.205, 25015. До конкурсу допускаються тільки пропозиції, які надійшли до терміну вказаному в оголошені.

Термін реалізації проекту: до 6 місяців, починаючи з 1 вересня 2015 року. Представники організації та ініціативних груп, які зацікавлені у подачі проектних пропозицій можуть звертатися до Менеджера конкурсу за додатковою інформацією або запитаннями з метою уточнення умов конкурсу, процедури подачі проектних пропозицій.

Свої запитання можна надсилати на електронну пошту: konkurs.teritoriy@gmail.com – до 05 липня 2015 року. В темі листа зазначити «конкурс мінігрантів» З умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті громадської організації «Територія успіху»: http://watchdog-kr.com.ua/?p=1488

За консультаціями звертатись на електрону адресу konkurs.teritoriy@gmail.com чи в офіс організації за адресою : м. Кіровоград, вул. Єгорова, 40,оф.205 n/ 0522-3226-59 .

Контактна особа: Шестакова Людмила Володимирівна 0509177297

Поширити:

Залишити коментар:

коментар