Креативні кіровоградці влаштували свято підтримки воїнів АТО (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградці вкотре висловили свою підтримку воїнам АТО і зібрали для них гроші, продукти і необхідні солдатам речі. Так, талановита молодь Кіровоградщини влаштувала патріотичний концерт з піснями і віршами. Акція відбулась в юнацькій бібліотеці ім. Бойченка. 

Надзвичайно емоційною та хвилюючою була хореографічна композиція «Повертайся живим» у виконанні учнів Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування. Образи танцюючих були дуже символічними: солдат іде на війну, мати його проводжає, дівчина чекає на повернення коханого та смерть, що підстерігає його на кожному кроці. Танець завершився щасливим поверненням солдата додому, чого і ми бажаємо усім хлопцям, які зараз знаходяться в зоні АТО.

Долучилися до акції і кіровоградські майстрині. Галина Неділько навчала відвідувачів створювати «Квіти із стрічок» у національних кольорах. Світлана Пасашкова разом із гостями акції виготовляла заговорену на добро та мир «ляльку-мотанку». Кожному відвідувачу майстриня пояснювала, що потрібно робити, з якими думками працювати та яке значення ця лялька матиме для солдата, що її отримає.

Майстриня та художниця Світлана Хавроненко надала для благодійного аукціону свої творчі роботи. А учні Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування організували доброчинний розпродаж пиріжків власного виробництва.

Усі, хто підтримав проведення акції, долучилися до створення інтерактивного банера «Єдине серце». Тут кожен міг залишити своє побажання та подарувати частинку серця нашим героям.

Співорганізатором акції виступила громадська ініціатива «Армія SOS». Усі зібрані протягом вечора кошти, речі та продукти були передані волонтерам.  Усього до участі в акції долучилися близько 200 небайдужих кіровоградців, які передали на потреби воїнів близько 300 гривень та 10 пакетів з продуктами харчування, миючими засобами та засобами особистої гігієни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар