Гравці «Зірки» – у символічній збірній 23-го туру

Гравець «Зірки» Андрій Бацула потрапив до символічної збірної  за підсумками 23-го туру одразу двох футбольний сайтів – ua-football.com і football.ua.

ua-football.com аргументував свій вибів активністю на своєму фланзі не тільки у власній штрафній, але й у чужій: «Якось вже починаєш забувати, що переїжджав Андрій в Кіровоград як хавбек, а нині вдало вписується в побудови Лавриненка в якості захисника. У зустрічі зі «Сталлю» на рахунку Бацули гольова, ще одна не реалізована партнерами гольова передача, а також успішна гра в обороні».

football.ua зупинив свій вибір на Андрієві Бацулі, аргументуючи це тим, що футболіст в останніх турах набрав неабияку форму: «Зірку» можна привітати, що зуміла знайти лівому хаву, який прийшов із другої ліги нову, ефективнішу позицію. Вкотре Андрій корисний в атаці – це саме його навіс замкнув Чичиков, зрівнявши рахунок. А на фланзі він зумів упоратися навіть із Котляром, який крім пенальті більше перебував у тіні».

footboom.com до своєї символічної збірної туру включив Олексія Чичикова. Нагадаємо, нападник «Зірки» відквитав м’яча, що став шостим поспіль від старту весняної частини чемпіонату.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар