Урок мужності у Власівці та буржуйки з «інкрустаціями» – на підтримку воїнів АТО (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Урок мужності пройшов у загальноосвітній школі №8 сел. Власівка (Світловодський р-н). Спеціальним гостем на заході став мешканець сусіднього села Піски Кременчуцького району, колишній учасник бойових дій в Афганістані, а нині – командир відділення систем мінометного вогню 92 бригади ЗСУ Микола Новак.

Військовослужбовець наразі закінчив лікування у військовому шпиталі після поранення та готовий вирушати в зону бойових дій.

Перед тим, як відбути на місце дислокації до свого підрозділу в селі Трьохізбенка, Луганської області, воїн завітав до власівських школярів 9-11 класів, щоб розповісти про суворі будні українських вояків на захисті незалежності і територіальної цілісності своєї країни.

Учні та їхні педагоги гідно підготувалися до цієї зустрічі – на назбирані пожертви вони закупили необхідні медикаменти, які передали воякові.

Також, як стало відомо кореспондентові «Першої електронної», два світловодських і один власівський умільці виготовили дві буржуйки з відповідними «інкрустаціями» на корпусах, які відправлено до Горлівки – на місце дислокації одного з підрозділів сил АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар