Щоб не заблукати в лісі, стань орієнтувальником!

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Чим орієнтувальник відрізняється від звичайної людини? Тим, що прохолодного недільного ранку, замість попивати чай, милуючись краєвидом з вікна, він бігає лісами та пагорбами в пошуках контрольних пунктів.

Якби ви минулої неділі завітали до села Попівка Кіровоградського району, то побачили б саме таку картину. Адже цього дня тут проходив традиційний відкритий чемпіонат Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді зі спортивного орієнтування. Цього року змагання зібрали рекордну кількість учасників від 12 до 70 років – біля двохсот! Свої команди представила більшість районів.

Зокрема, честь Новгородківщини,як і зазвичай, захищали вихованці гуртка «Спортивний туризм» (керівники – Терехов В.А., Кісіль С.О.), учні Тарасівського НВК. Юним орієнтувальникам вдалося здобути такі місця: Русін Володимир – І місце, Троцький Максим – ІІ місце, Мєхов Руслан – ІІІ місце, Троцький В’ячеслав та Огаркова Катерина – ІV місце. До речі, останній учасниці до призового місця не вистачило лише двох секунд.

У змаганнях взяли участь також молоді вчителі району – Кісіль Сергій, Ткач Ігор та Коваль Олексій. Зважаючи на велику кількість учасників та високий рівень майстерності спортсменів, наша збірна показала дуже гарний результат. Вітаємо їх з черговим успіхом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар