У Новгородці привітали працівників культури (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З нагоди професійного свята – Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Новгородківському районному будинку культури збиралась мистецька еліта району: клубні та бібліотечні працівники, викладачі школи мистецтв, працівники музею, майстри декоративно-ужиткового мистецтва, аматори сцени, ветерани галузі.

З вітальними словами і побажаннями творчих успіхів, добробуту і щастя до присутніх звернулися голова районної ради Олександр Горбенко, перший заступник голови районної державної адміністрації Станіслав Стьожка, начальник відділу культури, туризму і культурної спадщини Лілія Бойко, голова профспілки працівників культури Анатолій Хмурець.

Кращих працівників галузі за вклад у збереження і примноження культурних надбань району цього дня нагороджено відзнаками та квітами.

За багаторічну працю, досягнуті успіхи в роботі, розвиток самодіяльної народної творчості, високий професіоналізм та особистий внесок почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено Костянтина Дьоміна – методиста з музичного жанру, керівника хорового колективу «Мрія»; грамотами райдержадміністрації та райради: Людмилу Дьоміну – виконуючу обов’язки директора дитячої школи мистецтв і Олександра Шевченка – методиста вокально-хорового жанру РБК.

Оголошено подяки районної державної адміністрації Ірині Костянецькій – методисту декоративно-ужиткового мистецтва районного будинку культури і Світлані Хижняк – головному спеціалісту відділу культури, туризму та культурної спадщини РДА.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті грамотами відділу культури, туризму та культурної спадщини відзначено ряд працівників культури, а саме: Надію Дарій, Катерину Дорошко, Олену Кравченко, Світлану Бершадську, Олександра Фоменка, Лесю Джарданос, Аллу Іваник. Подяки відділу оголошено Ярославі Шевченко, Павлу Бершадському, Наталії Козаченко, Андрію Бардишу, Ігорю Горобцю, Сергію Ковальчуку, Ользі Лісовій. Багато теплих слів вітань та слів подяки пролунали цього дня на адресу ветеранів праці – колишніх працівників культури.

Святкову програму для працівників і ветеранів культури, аматорів сцени і майстрів мистецтв підготували студенти мистецького факультету державного педагогічного університету ім. В.Винниченка. Порадували глядачів своїм співом заслужений артист України Сергій Дьомін та його талановиті учні – Владислав Кашпуренко, Олена Рябошапка та Ерміне Мовсесян, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар