Куряча епопея завершиться традиційно

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У пенсіонерки з села Куколівка, що на Олександрійщині, вкрали 8 курей. У скоєнні крадіжки міліціонери запідозрили 35-річну рецидивістку.

Як повідомили кореспонденту Першої електронної газети в Олександрійському райвідділі міліції, 67-річна самотня бабуся звернулася до дільничного інспектора під час відпрацювання території села з образою на невідомого зловмисника. Старенька заявила, що стала жертвою невідомих злодіїв, які вночі пробралися в курник, зламавши замок дверей, і поцупили звідти 6 курок та 2 півнів, чим завдав матеріальної шкоди на суму близько 500 грн.

За «гарячими» слідами правоохоронці затримали підозрювану в скоєнні злочину – 35-річну мешканку із сусіднього села Солов’ївка. Раніше затримана вже мала проблеми з законом, кілька разів відбувала покарання за крадіжки. Та висновків не зробила.

Цього разу, пробравшись у господарську споруду, підозрювана спіймала курей, скрутила їм голови, щоб не кричали, та повкидала в мішок. А на ранок всю здобич реалізувала на центральному ринку міста Олександрії. Як потім засвідчила зловмисниця правоохоронцям, збувала курей по 40 грн. за штуку, а на виручені кошти придбала спиртне.

Тепер злодійці загрожує чергове покарання за частиною 3 статті 185 ККУ (крадіжка).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар