На вулицях Бобринця порядок підтримуватиме народне ополчення

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На вулицях Бобринця з’явилися нові рейдові бригади, які слідкують за правопорядком. На вулиці міста виходить загін у складі 6 чоловік – членів батальйону народного ополчення, двох працівників райвідділу міліції і фотокореспондента газети «Честь хлібороба». Чергують ополченці, одягнені в уніформу батальйону, зі спецзасобами, дозволеними до використання — кийками і газовими балонами. Тож в Бобринці спочатку їх навіть сприйняли за «Беркут».

Під час чергового рейду з 17-ї до 24-ї години ополченці обійшли розважальні заклади та всі неофіційні «злачні» місця. Виявили кількох школярів, які розпивали спиртне у громадських місцях. На них оформили протоколи.

Перевірили ополченці й магазин, що працює у вечірній час, звідки прийшло повідомлення про немісцевих жителів, схожих на чеченців. Виявилося — до когось з бобринецьких вірмен приїхали родичі. В інший час ніхто не звернув би уваги на такі повідомлення. Але зараз такі перестороги, вочевидь, потрібні.

Нововведення сподобалося не всім власникам розважальних закладів. Дехто почав скаржитися на такий «бєспрєдєл». Мовляв, клієнтів і було не так небагато, а тепер і тих «розігнали».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар