Бібліотека ім. Чижевського запрошує (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться 15 – 21 вересня:

16 вересня о 13.30 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбудеться презентація фотовиставки Гліба Цуканова «Прикарпаття» із серії «Відкриваючи Україну». Запрошуються усі бажаючі та поціновувачі фотомистецтва;

17 вересня запрошуємо в Інтернет-Центр на веб-екскурсію «Вулицями рідного міста», яка розпочнеться о 12.00.

18 вересня о 14.00 у відділі мистецтв Ірина Кудревич проведе майстер – клас «Клаптикове шитво»;

18 вересня о 15.00 відбудеться кіновечір присвячений 120-річчя від дня народження О.П.Довженка, українського кінорежисера, письменника . Запрошуємо вас на перегляд фільму «Земля» Режисер – Олександр Довженко СССР / 1929, 60 хв.

15, 17, 18, 19 вересня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу вивчення розмовної англійської мови, що проходить у відділі документів іноземними мовами;

Для тих, хто самостійно вивчає іноземну мову — пропонуємо платформу дистанційного навчання «Інтерактивний курс англійської мови для дорослих «English-123 в бібліотеці». Звертайтеся до працівників Інтернет-центру.

В суботу, 20 вересня, з 13.00 до 18.30 у міському парку відпочинку «Ковалівський» традиційно працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Діти та дорослі мають змогу активно і весело відпочити, провести час з книгою, навчитись власноруч створювати «маленькі шедеври», а головне — отримати море позитивних емоцій!

Відділ мистецтв запрошує усіх бажаючих щоденно о 14.30 на екскурсію по виставці стародавніх рушників з колекції Володимира Ногорного та Лариси Гарбузенко «Полотняні послання минувшими. Рушники Наддніпрянщини».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар