В УМВС підвели підсумки роботи за 8 місяців

Протягом восьми місяців цього року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про скоєння на Кіровоградщині понад 600 кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речових, прекурсорів. 422 особам повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, серед них 48 збувачів наркотиків та 66 осіб, що вирощували нарковмісні рослини. Із незаконного обігу вилучено понад 74,5 кілограма наркотичних засобів.

Такі цифри було оприлюднено під час розширеного засідання колегії управління МВС, що відбулася сьогодні.
Працівники кримінальної міліції у справах дітей з початку року викрили 148 кримінальних правопорушень, вчинених неповнолітніми, стосовно 129 – складено адміністративних матеріали.

Правоохоронцями винесено 56 «офіційних попереджень» про неприпустимість вчинення насильства в сім’ї дорослим та 2 – неповнолітнім. За скоєння таких правопорушень (ст. 173-2 КУпАП) до адміністративної відповідальності притягнуто 58 осіб, за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей (ст.184 КУпАП) – 437 дорослих.

Крім того, спільно з представниками служби у справах дітей проведено понад 1280 рейдів, в ході яких виявлено 246 дітей, які проживають у несприятливому середовищі. Більше 80 неповнолітніх поміщено до притулку. Проведеними перевірками спільно з представниками служб у справах дітей 96 осіб позбавлено батьківських прав.

Kolegia UMVS

Дільничними інспекторами області розкрито понад 1640 кримінальних правопорушень, за участю ДІМ – більше 4430. Дільничними інспекторами ведеться профілактична робота з громадянами, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ. За порушення правил перебування під адміністративним наглядом до відповідальності притягнуто понад 2120 піднаглядних.

Також на розгляд колегії виносилися питання обліково-реєстраційної дисципліни та дотримання дисципліни та законності.

Начальник управління заслухав звіти окремих керівників районних та міських відділів міліції та окреслив пріоритетні напрямки роботи відомства на найближчий час. Прийнято важливі рішення, спрямовані на покращання діяльності органів внутрішніх справ у питаннях профілактичної роботи та подальшого зниження кількості правопорушень на Кіровоградщині.

Також на колегії йшлося про розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, роботу слідчих підрозділів, дільничних інспекторів міліції, кримінальної міліції у справах дітей та діяльність ОВС у напрямку протидії наркозлочинності.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар