Світловодськ готується до зими

Заступник світловодського міського голови з питань ЖКГ Олександр Сич розповів кореспондентові «Першої електронної» про стан справ з підготовкою комунальної сфери міста до осіннє-зимового періоду.

У питаннях водопостачання, за його словами, особливих складнощів не виникає, адже цей сегмент «комуналки» працює поза залежності від пори року. Забезпечення централізованим опаленням готово на 75% – до подачі теплової енергії СП ТОВ «Світловодськпобут» повністю підготував 4 котельні із 7-ми та 60 км своїх тепломереж із 80-ти. Дорожня техніка КП «Комбінат комунальних послуг» майже стовідсотково готова до прибирання снігу, а солі та піску для посипання доріг заготовлено на 40%.

Гірша ситуація складається з вуличним освітленням – недофінансування цього комунального сегменту сягає майже 250 тисяч гривень. Ще більш невтішний стан із ремонтом доріг. Частково його поліпшити, за словами Сича, має домовленість із Держказначейством про виділення 100 тисяч гривень, які будуть відразу переказані підрядним дорожньо-ремонтним організаціям. Ще ситуацію має поліпшити рішення виконкому виділяти щоденно на ремонт найбільш проблемних вулиць по 25 тис. грн. з 50 тисяч щоденних гривень, які виділяються тим же Держказначейством на невідкладні заходи.

До позитиву головний міський комунальних зарахував виділення коштів на ремонт ліфтів у трьох багатоповерхівках на вулицях 8 Березня, 9 Січня та Чайковського.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар