У Новоукраїнці надають допомогу переселенцям зі Слов’янська

Представники влади та  громадськості побували в родині переселенців зі Славянська, багатодітної родини, яка змушена була полишити власну домівку, рятуючи дітей.

35 річна Лілія розповіла Першій електронній, як в сусідський будинок потрапив снаряд, від вибухової хвилі якого було зруйновано і їх літню кухню і господарські приміщення. У той же час вони сподіваються, що таки повернуться до свого будинку та батьків, які так і не ризикнули полишити територію АТО.

Наразі до них приєдналася і сестра Лілії з чоловіком та немовлям, які теж поселилися в будинку, який надали вимушеним біженцям наші новоукраїнці.

« Нас дуже добре зустріли, перейнялись нашою бідою і постійно підтримують», – говорить Лілія. Чоловікові Лілії  посприяли з працевлаштуванням. Тепер він, кваліфікований екскаваторник, працюватиме на одному з Новоукраїнських кар’єрів.

Як повідомив Першій електронній заступник голови Новоукраїнської районної державної адміністрації Віктор Куртичан загалом до нашого містечка приїхало вже 5 родин з зони АТО. «Звичайно, ми намагаємося відразу узгодити питання і з їх подальшим проживанням та працевлаштуванням. Першочергово вирішенням їх питань займаються і усі відповідні служби району”, – розповів чиновник.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар