Міліціонери придбали бронежилети для прикордонників

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підтримки голови райради Григорія Данилюка та приватного підприємця Ігоря Євдокименка придбали бронежилети землякам-прикордонникам, які служать на сході країни.

Як повідомили Першій електронній в СЗГ УМВС України в області, з проханням про допомогу до очільника РВ міліції Олександра Коцара звернулися троє жителів Долинського район Андрій Войнаровський і брати Віталій та Олександр Гриценки, які були направлені для несення служби до Донецької області.

Відгукнулися на прохання земляків не лише працівники міліції та органів місцевого самоврядування, але й небайдужі представники громадськості.

«У даний час вирішується питання про придбання ще 10 бронежилетів класу-3 та стількох же комплектів форменого одягу, – розповів начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар. – Ми і надалі робитимемо все можливе для того, аби підтримати долинчан, які прийняли сміливе і відповідальне для кожного громадянина рішення – стати на захист своєї Батьківщину. Важливо, щоб вони відчували турботу про себе і повернулися додому живими і не ушкодженими».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар