Через бої у країні Держслужба охорони настійливо радить користуватися її послугами

Державна служба охорони через події на сході та півдні України особливу увагу приділяє об’єктам підвищеної небезпеки та арсеналам.

Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив начальник управління Державної служби охорони при УМВС області, полковник міліції Олександр Спінул, передає кореспондент Першої електронної.

Він зауважив, що мова йде про техногенні підприємства та об’єкти, магазини зброї тощо.

Крім цього, у зв’язку з останніми силовими протистояннями та зухвалими грабежами банків і т.д., ДСО активно працює з власниками зброї. Адже пограбування їхніх помешкань збільшить число «стволів» на руках у грабіжників та терористів. Таким людям радять укласти зі службою угоди про охорону житла, що практично гарантує збереження зброї.

У зв’язку із цим, Олександр Спінул звернув увагу і на проведення ДСО з 15 по 30 травня соціальної всеукраїнської акції – «Квартира під охорону 2014».

Акція дає можливість отримати 50% знижку на роботи з монтажу охоронної системи. Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону власність гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар