Мешканець Кіровоградщини виніс у роботодавця речей на 7 тисяч гривень

© lviv.web2ua

Поліцейські викрили зловмисника, який крав запчастини від транспортних засобів. Викрадене було на суму близько 7 тисяч гривень.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу поліції Кіровоградської області.

Своїми діями зловмисник завдав шкоди потерпілому на суму близько 7 тисяч гривень. Викрадене злодій збув, отримані кошти витратив на власні потреби.

До Світловодського відділу поліції надійшли повідомлення від жителя району спочатку про те, що у нього зник редуктор від авто, а через кілька днів – колінчатий вал від трактора.

“Крадієм виявився 44-річний раніше судимий за крадіжки чоловік, який нещодавно працював у потерпілого. Вночі злодій за допомогою викрутки пошкодив замок та потрапив до приміщення сараю. Викрадене він попросив перевезти знайомого на авто до пункту прийому металобрухту, пояснивши, що це його власні запчастини», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар