У День сім’ї у Кропивницькому відбулася святкова хода

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у рамках святкування Дня сім’ї у Кропивницькому відбулася хода. У супроводі міського муніципального оркестру кропивничани пройшли від Янгола-охоронця до площі Героїв Майдану, а звідти – до Ковалівського парку, де відбулося святкування.

Організатори заходу – це євангельські церкви нашого міста та сімейний клуб “Два серця”.

До святкової ходи приєдналися близько двохсот кропивничан. За словами організаторів, цією акцією наше місто вперше приєдналося до Міжнародного руху “Тиждень подружжя”:

«Наша ціль – вказати спільноті на цінність сім’ї, змотивувати до того, щоб люди цінували свою родину, та розповісти першопочатковий задум Бога про створення сім’ї», – сказав один із організаторів Олег Соловйов.

Наступна частина акції відбулася у Ковалівському парку, де організатори приготували фотозони. Професійні фотографи безкоштовно робили світлини гостям.

«Фотозони вражали своєю затишністю. Під квітковою аркою можна було згадати своє весілля, а, можливо, і «обновити» подружні обіцянки. Наприклад, я бачила декілька пар людей похилого віку, які знову давали один одному обітниці», – розповіла одна із гостей заходу Альона.

Окрім того, були романтичні столики для закоханих. А для дітей, облаштували ігрову зона, де вони змагалися у спритності та ще й вигравали цікаві призи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар