Набережний Квартал: “Нам довіряє вся Україна!”

Набережний Квартал представляє собою напрямок діяльності  компанії «NK Group» по створенню житлових комплексів. Компанія «NK Group» на ринку з 2012 року, охоплює 19 областей України. У більшості міст компанія є лідером і щомісяця до 1000 квартир по всій країні знаходять своїх власників. У 2015 році велося будівництво в 33-х містах це більше 50 будинків, в експлуатацію здано понад 40 секцій.

Флагманом компанії є ЖК «Набережний квартал» у Кіровограді, де на даний час збудовано вже 8 поверхів, розпочато будівництво 9-го поверху.

При будівництві використовуються виключно якісні матеріали й сучасні технології. Це – цегляний та утеплений будинок ручної роботи, з панорамним склінням та енергозберігаючими склопакетами. Тут забезпечено оснащення:

– швидкісним безшумним ліфтом OTIS;

– цифровим телефонним зв’язком;

– Інтернетом;

– кабельним ТБ;

– домофоним зв’язком.

Переваги:

  • Акційна ціна.  До 14 лютого, лише 5 квартир за 7900, 00 грн. за м², тобто ціна за квартиру становить від 311 000,00 грн. Ціна фіксується лише у  гривні. Спеціальна пропозиція – розстрочка до кінця будівництва.
  • Комплексний підхід у будівництві. Будуємо будинок і підводимо всі зовнішні комунікації. Купуючи житло в Набережному кварталі, Ви відразу отримуєте квартиру, де є світло, газ, вода. З усією дозвільною документацією можна ознайомитись в центрі продажу.
  • Автономне опалення (котел в кожній квартирі). Не доведеться підкорятися правилам опалювального сезону – ви самі регулюєте температуру у власному будинку.
  • Вибір зручної площі квартири. Однокімнатна квартира площею  44,56 м².; 2-х кімнатна квартира  площею 79,53 м².; 3-х кімнатна квартира – 123,06 м².; 4-х кімнатна квартира площею 121,42 м². Вибір за вами!
  • Зручна інфраструктура (район-Ковальовка (Фрунзе,16), житловий комплекс розташований в безпосередній близькості до ключових торгових і транспортних об’єктів міста. До ваших послуг магазини, зручна дорожня розв’язка, ділові та розважальні локації. На відстані витягнутої руки, знаходяться: З/Д Вокзал 1 км, Ковалівський парк 20 м, Фуршет 500 м, Стадіон.
  • Насичений соціально-побутовий комплекс, поблизу є декілька шкіл та дошкільних закладів, тому ви завжди зможете вибрати відповідний навчальний заклад для вашої дитини. (Школи № 20 №14; 3 дитячих садочки «Вишенька», «Орлятко», «Вогник»; Педуніверситет; Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназія-інтернат–школа мистецтв) м. Олександрія). Враховано і облаштування двору (дитячий спортмайданчик, зелена зона відпочинку), що допоможуть дітям гармонійно розвиватися фізично і підтримувати здоров’я!
  • Планування, можливість створення омріяного дизайну, за допомогою оптимальних розмірів кімнат і їх розташування (площа кухні – не менше 10 кв м.). Та й прохідних кімнат немає. Сучасне планування квартир з легкістю допоможуть в реалізації всіх ваших задумів.

  1. Надійність компанії – Набережний квартал, є гарантом  якості та безпеки  ваших вкладень.

Ми не обмежуємося пропозицією безвідсоткової розстрочки, фіксацією ціни у гривні, індивідуальною знижкою. Запрошуємо відвідати наш офіс продажу, в якому персональний консультант запропонує Вам зручну програму для підбору і придбання житла.

За детальною інформацією звертайтеся в інформаційно-консультаційний відділ ЖК«Набережний квартал» у Кіровограді, за адресою: вул.Фрунзе 16.

Тел.: (068) 211-22-11; (050) 444-68-86.

Кваліфіковані співробітники, завжди допоможуть Вам підібрати майбутню квартиру, нададуть експертні поради та можливість простежити і оцінити етапи будівництва.

ЖК «Набережний Квартал» – це якісне житло за справедливою ціною, це гарантія, підкріплена вже зданими і новими об’єктами в 19-ти областях України.

Офіційний сайт ЖК«Набережний квартал» у Кіровограді –  http://nkv.kr.ua/ua/

Група ВКонтактіhttps://vk.com/nkvkrua  

Сторінка в Facebookhttps://www.facebook.com/nkvkrua  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар