Онкохворому кропивницькому патрульному потрібна допомога

30-річний інспектор патрульної поліції Кіровоградської області Сергій Четвертинівський потребує коштів на лікування онкологічного захворювання.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

“П’ять місяців тому у нашого колеги, лейтенанта поліції Сергія Четвертинівського, лікарі виявили важке онкологічне захворювання – Cr сигмовидної кишки Т4N1M1 з перфорацією та пухлини. За цей час Сергій переніс вже ряд операцій в Україні, одну надскладну в Ізраїлі, а також пройшов 4 курси хіміотерапії. Ми вдячні кожному небайдужому, хто вже допоміг Сергію”, – йдеться у дописі.

Наразі, щоб довести лікування до бажаного результату, Сергію залишилося декілька курсів хіміотерапії.

“Самостійно зібрати кошти, необхідні для лікування, родина патрульного поліцейського не в силі, тому дуже сподівається на Вашу допомогу. Вірить в справжнє диво та людяність і його маленька донечка”, – додають у поліції.

Фінансову допомогу Сергію можна переказати на картку Ощадбанку 5167 4900 5660 7634, або картку Приватбанку 5168 7555 3305 3985, отримувач – Четвертинівський Сергій Михайлович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар