“Військовий, який служить на складі, і той, який щодня виконує бойові завдання, не можуть отримувати однакову зарплату”, – Полторак

Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак, який завітав сьогодні, 4 листопада, до Кропивницького, щоб відзначити військових легендарного 3-го окермого полку спецпризначення, повідомив, що незабаром війсковослужбовцям Сил спеціальних операцій збільшать заробітну плату.

Як розповів генерал Степан Полторак, він отримав від Верховного головнокомандувача ЗСУ завдання щодо розробки проекту постанови уряду, яким буде передбачено підвищення утримання військовослужбовців Сил спеціальних операцій.

“Ви маєте отримувати більше, ніж інші військові, і це пов’язано з вимогами до вас і з ризиками, з якими ви зустрічаєтесь кожного дня, виконуючи бойове завдання”, – наголосив Степан Полторак, виступаючи перед бійцями кропивницького 3-го полку спецпризначення.

Читайте також: Міністр оборони України у Кропивницькому: фінансування військових частин ССО збільшиться у 6 разів

За словами Міністра оборони, над цією постановою в уряді вже працюють, і до 25-ї річниці створення української армії, яку військові будуть відзначати 6 грудня, завдання Президента буде виконано.

Пізніше, під час спілкування з журналістами, Міністр оборони додав:

“Ви розумієте, не можуть отримувати однаково військовослужбовець, який служить на складі, і військовослужбовець, який кожного дня виконує бойове завдання. Тут має бути процентне відношення, виходячи з ризиків для життя і складністю виконання бойових задач”

Читайте також: У Кропивницькому до кінця року 85 військових сімей отримають нові квартири

Поширити:

Залишити коментар:

коментар