Постфактум ДТП: кропивничанка змушена була покинути роботу, аби доглядати за сином

Постраждала внаслідок ДТП, яка сталася 27 червня у Кропивницькому, мати 6-річного хлопчика, який тоді отримав страшні травми, змушена була звільнитись з роботи, щоб доглядати за хворою дитиною.

Про це Ася Криворучко розповіла журналістам сьогодні, 11 жовтня, після судового засідання у справі сина колишнього головного податківця області Олександра Постриганенка, якого підозрюють у скоєнні ДТП, ймовірно у стані алкогольного сп’яніння.

Ася Криворучко та її 6-річний син Данилко знаходились тоді у салоні “Москвича”, з яким зіткнувся автомобіль Постриганенка. Водій радянського авто згодом помер у лікарні, а 5 пасажирів отримали важкі травми.

Мати хлопчика розповіла, що її син ще потребує хірургічного втручання, а саме лікування дитини спричинює серйозні фінансові витрати.

Сьогодні під час судового засідання Олександр Постриганенко повністю визнав свою вину. Після перерви у засіданні, 27 жовтня, сторони почнуть судові дебати.

Нагадаємо, 27 червня, водій автомобіля “Citroen” Олександр Постриганенко, ймовірно, перебуваючи напідпитку, перевищив швидкість та виїхав на зустрічну смугу по вул. Київській, внаслідок чого зіштовхнувся з “Москвичем”. Водій радянського авто згодом помер у лікарні, а 5 пасажирів отримали важкі травми, в тому числі 6-річний хлопчик.

29 червня суддя Ленінського райсуду Андрій Загреба виніс рішення залишити Олександра Постриганенка під вартою строком на 60 діб без права на заставу.

7 липня апеляційний суд відмовив у скарзі захисту підозрюваного, а 25 серпня Ленінський райсуд Кропивницького постановив продовжити термін перебування Олександра Постриганенка під вартою на строк до 28 вересня.

20 вересня суддя Кіровського райсуду Євген Романюк постановив прийняти справу до розгляду, і продовжив перебування обвинуваченого Олександра Постриганенка під вартою сроком на 60 діб.

28 вересня розгляд справи було розпочато, але через неявку у судове засідання адвоката підозрюваного Кричуна та представників обласної лікарні у судовому засіданні було оголошено перерву до 11 жовтня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар