Прем’єр-міністр України закликав жителів Кіровоградщини контролювати витрати на ремонт доріг

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, сьогодні, 20 вересня, інспектуючи стан виконання ремонтних робіт на відрізку дороги Знам’янка-Олександрія, звернувся до громадськості з проханням підвищити контроль за використанням фінансових ресурсів у місцевих бюджетах, які закладені на ремонт доріг.

“Якщо взяти цю область (Кіровоградську, – авт.), подивіться у публічний бюджет столиці області – Кропивницького, подивіться у бюджет Олександрії, там є гроші. Єдина вимога до громадськості – підвищити контроль за використанням цього ресурсу. І я на цьому наполягаю, я дуже прошу громадськість це робити”, – звернувся до громадян Володимир Гройсман.

Нагадаємо, сьогодні, 20 вересня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів огляд стану виконання ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей.

На Кіровоградщині Прем’єр-міністр України побував на відрізку шляху М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине, де зараз ведуться роботи по поточному середньому ремонту. На території нашої області буде відремонтовано 34 км цієї траси.

Під час огляду об’єкту Володимира Гройсмана супроводжував очільник облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

14374786_939799636121147_1478981687_o

Загалом, за постановою Кабміну від 16 березня 2016 р. № 176-р Про розподіл видатків державного бюджету, передбачених за бюджетною програмою 3111020 «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування» на 2016 рік, на ремонт доріг нашої області було виділено 225, 6 млн гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар