Як у Кропивницькому затримували наркопритон на колесах

У Кропивницькому оприлюднили відео з місця виявлення автомобіля Mercedes Vito, з якого торгували наркотиками.

Оперативне відео оприлюднили на сайті “Златопіль”.

Нагадаємо, вчора, 7 вересня, прес-служба Патрульної поліції повідомила, що близько 10.00 на лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що в районі вулиці Лісопаркової стоїть автомобіль Mercedes Vito, з якого торгують наркотиками. У своєму повідомленні заявник надав опис автомобіля та повідомив номер держзнаку.

На місце події виїхали одразу три екіпажі патрульної поліції. Охоронці порядку побачили на вулиці Лісопаркової автомобіль Mercedes Vito, в салоні якого перебував 32-річний громадянин. На прохання правоохоронців вийти із машини, він не реагував, посилаючись, що даний автомобіль не є його власністю. Зрештою, чоловік надав дозвіл на поверхневий огляд транспортного засобу. В результаті огляду на передньому сидінні автомобіля були знайдені пачки від сигарет, які слугували контейнерами для порошкоподібної речовини кристалічного походження. На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Під час подальшого огляду автомобіля у присутності понятих були знайдені упаковки лікарських речовин, а також пластикові колби з порошкоподібною речовиною невідомого походження.

Крім того, неподалік від автомобіля, патрульні виявили поліетиленовий пакет, який містив подібні колби з порошкоподібною речовиною невідомого походження.
Автомобіль Mercedes Vito мав болгарські державні знаки і був спеціально обладнаний для вживання наркотичних засобів.

Вилучені речовини направлено для проведення судово-хімічної експертизи. Затриманого доставлено до відділу поліції для з’ясування обставин події.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар