У Новоархангельську поліцейський врятував односельчанина, що стікав кров’ю

На Кіровоградщині поліцейський врятував односельчанина, що стікав кров’ю . Чоловік стікав кров’ю посеред вулиці.

Розгублені перехожі спромоглися лише викликати швидку, але її приїзду потерпілий навряд чи дочекався б. Усе могло б скінчитися трагічно, якби не нагодився молодий слідчий райвідділу Віталій Тарахтій. Нині врятований чоловік у реанімації, його життю вже нічого не загрожує.

Пригода сталася у неділю близько 23-ї години в селищі Новоархангельськ Кіровоградської області. 62-річний місцевий житель, повертаючись додому після полювання, зустрів знайомого, з яким раніше неодноразово сварився. За попередніми даними, чоловік у ході конфлікту вхопив мисливську рушницю та здійснив кілька пострілів. Один з них із близької відстані поцілив 59-річному потерпілому у живіт.

«Почувши постріл неподалік себе, лейтенант поліції Віталій Тарахтій вже за хвилину був на місці пригоди. Тяжко поранений стікав кров’ю і докладав неймовірних зусиль, аби не знепритомніти від больового шоку. У даній ситуації було зрозумілим, що життя людини «висить на волосині», тож, не втрачаючи дорогоцінних хвилин, поліцейській зупинив легковий автомобіль та попросив водія про допомогу у транспортуванні», – розповіла т.в.о. начальника слідчого управління поліції Кіровоградської області Вікторія Босонченко.

Дорогою до лікарні рятівники встигли попередити медиків про пригоду. На момент прибуття пацієнта, медичні працівники були готові до негайного оперативного втручання. Врешті чоловіку пощастило вижити.

Щодо його кривдника працівниками Новоархангельського відділення поліції розпочато кримінальне провадження ч. 2 ст. 15 Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 115 ККУ (замах на вбивство). За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар