Як прокуратура і СБУ Кіровоградщини затримували хабарників

На Кіровоградщині прокуратурою за пропозицію хабара слідчому у розмірі 35 тис доларів США затримано двох осіб. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

a545cf91-874f-484f-99ae-0bbd3fadf64cПрокуратурою Кіровоградщини разом із СБУ в області та за взаємодії з Управлінням внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури ГПУ за фактом пропозиції неправомірної вигоди у розмірі 35 тис доларів США затримано двох осіб.

Кошти слідчому пропонували власник групи компаній – виробників медикаментів та його адвокат за закриття резонансного кримінального провадження, пов’язаного з незаконною реалізацією медичних препаратів на території декількох областей. Вказаних осіб викрито та затримано під час передачі першої частини коштів адвокатом та бізнесменом старшому слідчому слідчого відділу прокуратури області.

Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру за ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Довідково: за скоєне затриманим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар