На Кіровоградщині СБУ затримала банду кілерів

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали під час спецоперації у Полтавській та Кіровоградській областях банду кілерів.


У Горішніх Плавнях, 19 липня, близько опівночі, неподалік одного з супермаркетів чоловік отримав вогнепальні поранення, від яких помер у кареті швидкої. Правоохоронці з’ясували, що вбитий є відомим місцевим “кримінальним авторитетом”, “прибраним” під час розподілу сфер впливу.

Співробітники спецслужби встановили, що замовив вбивство “кримінальний авторитет” з Донецька, який перебрався на Полтавщину. Для розправи він найняв трьох кілерів зі сходу країни.

Після скоєння вбивства зловмисники переховувалися від правоохоронців, але оперативно були затримані у Полтавській та Кіровоградській областях. Під час обшуків за місцем тимчасового проживання кілерів у Горішніх Плавнях співробітники СБ України вилучили дві гранати, понад 50 набоїв, вогнепальну та холодну зброю.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Кілерів затримано згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар