Мер-хабарник на Кіровоградщині отримав сертифікат “Патріот школи” та шквал овацій

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Мер-хабарник Вишгорода, що у Київській області і мер-хабарник Гайворона, у Кіровоградській, прагнуть повернутися до виконання службових обов’язків.

Перший – Олексій Момот, поки що лише судиться за повернення в своє крісло, другий – Роман Волуйко вже в своєму кабінеті.

Чому спіймані на хабарах чиновники і далі виконують свої посадові обов’язки, з’ясовували кореспонденти Інтеру.

А мер Гайворана Роман Волуйко повернувся до виконання своїх обов’язків. Минулого тижня про його затримання на хабарі у 2 тисячі доларів відзвітувала військова прокуратура. Там стверджують, всього він вимагав від представника місцевого підприємства 5 тисяч доларів за вирішення питання про виділення землі. Суд відпустив його під заставу в 400 тисяч гривень.

Співробітники мерії підтвердили, з понеділка Роман Волуйко вийшов на роботу. У графіку чиновника – відвідування концерту Гайворонської школи номер один. Про хабар говорити не хоче.

– Прокоментуйте факт отримання вами хабара.

– Без коментарів!

– А звідки ви взяли кошти більше 400 тисяч гривень застави.

– Я не коментую!

Після концерту учасники вручили Волуйку сертифікат “Патріот школи”. Зал аплодував стоячи.

Сьогодні, 26 травня, 368.media повідомило, що мера Гайворона Романа Волуйка відсторонили від роботи. Відповідне рішення прийняв Приморськоий райсуд Одеси.

Відео дивіться тут

Ірина Романова, Олена Бринза, ТК “Інтер”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар