Історію злочину кіровоградського сатаніста Шипуліна обговорили у шоу “Стосується кожного” на “Інтері” (ВІДЕО)

Історію жахливого вбивства кіровоградським сатаністом Сергієм Шипуліним своєї похресниці обговорили у ток-шоу “Стосується кожного” на телеканалі “Інтер“.

Програма вийшла в ефір 13 травня.

Журналісти проекту поспілкувалися з сусідами Шипуліна, його дружиною та батьком, експерти-психологи у студії розповіли про можливі причини того, що сталося з чоловіком.

Також у програмі вперше показали договір Шипуліна з сатаною, написаний на шматку шкіри.

 

Нагадаємо, 8 квітня Сергій Шипулін вбив і розчленував свою 7-річну похресницю. Сталося це все у помешканні вбивці, у гаражі. Куми в цей час гостювали за столом за декілька метрів від трагічної події. Відправившись покататись з похресницею на велосипеді, Шипулін через деякий час повернувся із закривавленими руками. На питання відповів, що зарізав нутрію, схопив кілька пакетів і знову вийшов. За якийсь час гості пішли на пошуки господаря, та й доньки щось довго не чути. Доньку в гаражі знайшла мама: в пакеті з жахом впізнала розчленоване тіло своєї дитини.

шипулін

Читайте також: Убивство дитини у Кіровограді: договір із Сатаною до 2066 року, майбутні жертви та перерваний суд (ФОТО)

Поліція знайшла в будинку Сергія заплічник, наповнений блокнотами з сатанинськими записами. Виявляється чоловік підписав договір з Сатаною до 2066 року. До цього часу він зобов’язався вбити кілької людей, а з настанням 2066-го – себе. Для жертвоприношення Сатані Шипулін вибрав трьох дітей: Софійку, ще одного похресника Сашка і… власного сина Дмитра. Сина “залишив” наостанок, мовляв, він йому ще знадобиться.

Читайте також: Тюремники СІЗО: кіровоградський сатаніст не вчиняв самогубства (ВІДЕО)

Схопили сатаніста тієї ж ночі, коли він повернувся додому. Пізніше, у ніч з 19 на 20 квітня, перебуваючи у СІЗО Сергій Шипулін помер. Правоохоронці повідомили, що смерть наступила від ішемічної хвороби серця.

фото: УНН-Центр
Поширити:

Залишити коментар:

коментар