Чому 26 квітня у Кіровограді не зможуть виїхати тролейбуси? (ВІДЕОРЕПОРТАЖ)

Як ми вже повідомляли, у Кіровограді наступного вівторка, 26 квітня, скоріше за все, зупиняться всі тролейбуси. Про це попереджають працівники тролейбусного депо.

Станеться це через те, що міська влада не спромоглася вчасно вжити комплексу заходів щодо прийняття майнового комплексу ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія” (ЄТК) у власність нового комунального підприємства “Електротранс”, і оформлення 166-ти працівників на роботу у КП.

25 квітня є останнім робочим днем ТОВ “ЄТК”, а для повноцінної діяльності нового КП “Електротранс” законних підстав ще немає. Безліч статутних документів, які регламентують діяльність транспортного підприємства не складено, з працівниками компанії договорів не укладено. 166 робітників тролейбусного депо не знають на кого вони вийдуть працювати 26 квітня, і чи оплатять їм працю.

Про свої проблеми працівники розповіли начальнику управління транспорту Олександру Вергуну. На жаль керівник транспортного управління не зміг заспокоїти колектив. Він постійно повторював тезу: “Ми над цими питаннями працюємо”…

Що відбувалось на зборах колективу ТОВ “ЄТК” дивіться у відеорепортажі нашого журналіста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар