Олександрійка висповідалась у ефірі всеукраїнської програми “Детектор брехні” (ВІДЕО)

23-річна домогосподарка Катерина Карчевська з міста Олександрія (Кіровоградська область) приїхала на «Детектор брехні», щоб налагодити відносини з рідними. Батьки Катерини розлучилися, коли дівчинці було шість років, так як батько не тільки зловживав алкоголем, але і регулярно знущався над матір’ю, припікаючи об її обличчя недопалки і кидаючись з сокирою. Але, незважаючи на це, Катерина переконана, що в такій поведінці батька винна саме мати, оскільки зраджуючи йому, вона сама провокувала скандали вдома. Про це розповідає телеканал СТБ.

Після розлучення, мати замість того, щоб займатися вихованням дітей, більшу частину часу проводила з численними коханцями. Сприймаючи такий розгульний спосіб життя як норму, дівчина вже з п’ятнадцяти років почала зловживати алкоголем і роз’їжджати по саунах з чоловіками. А, на знак подяки за те, що їй давали можливість помитися і годували, Катя надавала інтимні послуги. Через деякий час дівчина вийшла заміж за порядного інтелігентного чоловіка. Але, проживши з ним кілька років і народивши сина, Катя зрозуміла, що їй нудне таке розмірене життя. Тому втекла від першого чоловіка до наркомана, з яким могла розважатися на дискотеках і спільно вживати амфетамін.

Катя в барі познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком, Денисом. Чоловік, що відсидів, зачарував Катерину своїм грізним виглядом і репутацією місцевого авторитету. Дівчині здавалося, що саме такий чоловік їй і потрібен: той, який не дасть ображати і зможе забезпечити їй безбідне існування, завдяки навичкам рекетира. У цьому шлюбі Катя народила ще одного сина. Спочатку життя складалося добре. Але, після того, як, приревнувавши свою дружину до незнайомця, Денис силою вивіз її в багажнику і спробував втопити в кар’єрі, дівчина почала сумніватися в своєму виборі. Але піти від чоловіка-садиста Катя боїться. І навіть після того, як його посадили до слідчого ізолятора, вона не наважується з ним розлучитися.

У розпачі Катя вирішила сісти в «крісло правди». Чи зможе дівчина звільнитися від тирана, який перебуваючи за гратами, загрожує їй вбивством? І чи можна звинувачувати матір в тому, що опинилася в такій ситуації, якщо, сама, виховуючи двох дітей, більшу частину життя проводиш в барі, в пошуку нових коханців?




Поширити:

Залишити коментар:

коментар