У Кіровограді вперше зібрався всеукраїнський EdCamp (ФОТО, ВіДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

1 квiтня місто Кіровоград з географічного центру України перетворилось на центр могутнього педагогічного руху  – mini EdCampKirovohrad, об’єднавши вчителів іноземної мови в спільноту небайдужих і творчих професіоналів.

Ініціатором цього незвичного та унікального заходу, побудованому на демократичних засадах, вільному спілкуванні, відсутності будь-яких директив та наказів, бажанні самовдосконалення, виступила директор кіровоградського НВО №6 Надія Кравченко. Кропітка, сумлінна, злагоджена робота творчої групи ED-CAMPпівців зуміла зібрати в стінах школи бiльше 120 учасників з різних регіонів України в єдину спільноту однодумців. До заходу долучились гості з CША, Нiмеччини, Болгарiї. Надійшло також вiдеопривiтання вiд колег i партнерiв iз Францiї, Нiдерландiв та iнших країн.

У ході зустрічі вчителі поділилися ідеями, долучилися до обговорення проблем та перспектив вивчення іноземних мов в Україні. Лейтмотивом зустрічі було висвітлення практичного досвіду педагогів. Захiд завершився у тайм -клубi «Берлога». Одночасно з цим вiдбувався батькiвський форум – зустрiч батькiв з представниками мовних шкiл та психологами мiста. Всi учасники висловили бажання зустрiтись і в наступному роцi.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар