Школярка запропонувала Райковичу підняти над Кіровоградом бойовий прапор з АТО (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Під час зустрічі кіровоградського міського голови Андрія Райковича з учнями кіровоградської гімназії НТН, учениця 11 класу запропонувала встановити на пам’ятнику “Героям небесної сотні” флагшток для прапора із зони бойових дій, передає кореспондент УНН-Центр.

За словами школярки, такий елемент необхідний в час війни на Сході для підтримки духу бійців АТО.

“Я вважаю, що такий знак підтримає бійців, які захищають нашу Батьківщину на Сході. Наше місто може пишатися тим, що більшість бійців, котрі захищали Донецький аеропорт, – з Кіровоградщини. Тому, якщо це можливо, було б символічно, щоб прапор над площею підняли саме українські Кіборги”, – прокоментувала учениця Наталія Нічішина.

В ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр міський голова Андрій Райкович повідомив, що більшість ідей, які діти пропонували, будуть передані на розгляд міської влади. Ініціативу дівчини щодо встановлення прапора міський голова схвалив та пообіцяв виконати.

“До Дня перемоги таку ініціативу можна урочисто відтворити. Нашим архітекторам буде дане доручення попрацювати над розробкою. Прапор – це символ, який дуже потрібний у наш час”, – розповів Андрій Райкович.

Деякі ідеї, що почув міський голова під час зустрічі з учнями, планують поки тримати в таємниці, аби втілити їх в Кіровограді першими.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар