Секта, яку пропагує чиновник Кіровоградської ОДА, вважає Путіна “царем над всіма царями” (ВІДЕО)

Керівник управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА Віталій Останній очолює організацію “АллатРа”, яка вважає Путіна месією та пропагує єднання всіх слов’ян.

Вперше у Кіровограді заговорили про це після публікації блогерки Валентини Добронравової.

Віталій Останній відомий у Кіровограді, як активний учасник Антимайдану, колишній член Партії регіонів. Серед учасників кіровоградського Євромайдану його називають “діджеєм Антимайдану”, адже він керував технічним забезпеченням та музичним супроводом мітингів Партії регіонів. Наразі Віталій Останній займає посаду керівника управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА, і бере активну участь у діяльності нової прокремлівської секти “АллатРа”.

Кіровоградцям ця організація відома через численні біг-борди, а також пропаганду в соцмережах. “АллатРа” прагне змінити світогляд українців, буквально пропагуючи ідеї “русского міра”. Революція гідності – це зло, а Путін – цар над всіма царями, – наполягають її адепти.

Саме у соцмережах Віталій Останній активно пропагує ідеї цієї секти.

Чиновник ОДА поширює ідеї організації прямо на робочому місці – у будівлі облдержадміністрації. В коридорах адмінбудівлі розміщені листівки із закликом приєднуватись до  “АллатРи”, якщо ти хочеш зробити світ кращим.

Офіційна спільнота організації ВКонтактє” закликає до єднання слов’ян і пропагує їх обраність серед інших народів, що має велику схожість з ідеями Русского мира”та нацистською ідеологією про вибраність арійської раси.

Також члени “АллатРи” розгледіли на шевронах Нацгвардії України приховану фашистську свастику, а у зображенні покровителя воїнів Архангела Михаїла – Люцифера.

Прихильники ідеології “АллатРи” вважають своїм месією Президента країни-агресора Путіна. Вони називають його Номо.

Як антиукраїнські ідеї ширяться нашими містами, і яку небезпеку несуть, дивіться у сюжеті Espreso.TV.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар