Сім’ї кіровоградських “кіборгів” потребують допомоги з ремонтом квартир (ВІДЕО)

У Кіровограді волонтери та небайдужі містяни доводять до путя квартири, які держава виділила сім’ям загиблих учасників АТО.

Отримавши ключі від квартир, родичі “кіборгів” виявили, що вони не придатні до життя. Придбане житло було на вторинному ринку нерухомості, тому стан цих квартир є жалюгідним. Самотужки навести в них лад родичі загиблих не можуть, тому для допомоги їм закликають об’єднатися місцеву громаду.

Докладніше, дивіться у сюжеті програми “Спецкор” телеканалу 2+2.

Волонтерка Оксана Червоная, яка від початку воєнних дій допомагає бійцям та їх родинам говорить: “Коли сім’ї “Кіборгів” отримали від держави житло, ми відразу вирушили подивитись що ж це за квартири. Ну… Спасибі, звичайно, але жити в таких квартирах неможливо. У всіх же маленькі діти в основному”.

Оксана Червоная започаткувала проект “Квартира Героя”. Суть проекту полягає в тому, щоб згуртувати всіх небайдужих горожан навколо однієї мети – допомогти сім’ям наших Героїв навести лад з їх квартирами. Наразі вже відгукнулося декілька підприємців, які пообіцяли виконати косметичний ремонт 3 квартир. Але роботи ще багато, адже всі квартири перебувають у жалюгідному стані.

Щоб приєднатися до проекту “Квартира Героя”, звертайтеся безпосередньо до волонтерки через її сторінку у Фейсбуці.

Реквізити для допомоги армії в рамках ініціативної групи “Армія SOS Кіровоград”:
Карта ПриватБанку
4731 2171 0570 9438
Червоная Оксана

Поширити:

Залишити коментар:

коментар