Як робітники “Теплоенергетика” відстоювали свої права на зустрічі з міським головою (ВІДЕОРЕПОРТАЖ)

Щоб знайти спільну мову зі своїм керівником працівникам кіровоградського КП “Теплоенергетик” довелося кликати до себе міського голову.

Працівники стратегічно важливого промислового об’єкту звинувачують керівницю Тетяну Соколенко у деструктивних діях, які призведуть до краху підприємства. Невдоволені “тепловики” звернулися з відкритим листом до міського голови Андрія Райковича, і той негайно, ранком 11 грудня, прибув на підприємство аби розібратися у ситуації.

Під час зустрічі робітники КП “Теплоенергетик” розповіли міському голові, що вони невдоволені затримкою заробітної платні, зменшенням окладу та невмотивованими скороченнями. Від колективу лунали звинувачення у некомпетентності Тетяни Соколенко, яка за їх словами котло-турбінний цех називає “отам, де гудить”.

“Я підтримую ваш колектив, і святим обов’язком кожного керівника є гідне фінансове забезпечення підопічних та створення належних умов праці. Через місяць ми дамо вам деталізовані відповіді на складні системні питання що вас турбують”, – звернувся до колективу Андрій Райкович. Він пообіцяв, що питання з виплатою заборгованості по заробітній платі буде вирішено в найкоротший термін. Також Райкович дав завдання керівниці підприємства Тетяні Соколенко за місяць розібратися з питаннями які хвилюють колектив.


Докладно, про зустріч “тепловиків” з міським головою дивіться у відеорепортажі нашого кореспондента:

Читайте також: Працівники КП “Теплоенергетик” повстали проти невмілого керівництва (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар