Кіровоградський “Правий сектор” звинувачує поліцію у викраденні неповнолітньої активістки (ВІДЕО)

Представники “Правого сектору” заявляють про брутальне викрадення поліцією їх 16-річної активістки Вікторії Книжник. Поліція повністю відкидає звинувачення.

Як повідомив кореспонденту Першої електронної в.о. голови обласного осередку партії “Правий сектор” Євген Миценко, люди, які представились слідчими, брутально викрали активістку з її помешкання в селі Верблюжка, Новгородківського району.

“Спочатку ці невідомі люди запхали до автівки 16-річну дівчину з матір’ю, яка її боронила, а потім, викинули жінку з машини на узбіччя”, – розповів Євген Миценко. Дівчину, за його словами, повезли у невідомому напрямку.

У свою чергу речниця обласної поліції Віталіна Бевзенко повністю відкидає факт викрадення та брутального поводження зі сторони працівників поліції.

“В рамках кримінального провадження вищезазначену особу було запрошено до міськвідділку для дачі свідчень. Мати відмовилась їхати разом з дівчиною, оскільки, з її пояснень, не мала змоги залишити вдома інших молодших дітей. За згодою жінки, під час процесуальних дій в обов’язковому порядку будуть присутні особи, передбачені чинним законодавством, – педагог та психолог”, – розповіла кореспонденту Першої електронної Віталіна Бевзенко.

На 19.00 представники “Правого сектору” скликають кіровоградських журналістів до міськвідділку поліції на прес-конференцію.

Нагадаємо 29 листопада ввечері невідомі в масках розтрощили та пограбували відділення «Національної лотереї» в центрі Кіровограда. Поліція тієї ж ночі затримала сімох активістів “Правого сектору” за підозрою у скоєнні вищезазначеного злочину. В.о. голови обласного осередку партії “Правий сектор” Євген Миценко повністю відкинув ці звинувачення і заявив, що ці семеро активістів поверталися з вишкільного табору у Холодному Яру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар