Кіровоградський “Правий сектор” викрив незаконний зал ігрових автоматів (ВІДЕО)

Вчора, 30 жовтня, у центрі Кіровограда по вулиці Гоголя, поблизу Кіровоградської міскради активісти “Правого сектора” на чолі з колишнім очільником облорганізації Олександром Золотарьовим та нинішнім т.в.о. керівника ПС Євгеном Миценком провели рейд до одного із відділень так званої “Національної лотереї”. Про це пише “Златопіль”.

Активісти ПС спочатку провели “контрольну закупку”. Член “ПС” Владислав розповідає, що прийшов до залу, де, фактично, розташовані ігрові автомати, заплатив мінімальний внесок у 50 гривень та сів грати.

“Години чотири тому прийшов сюди, заплатив 50 гривень, пішов, сів грати в автомати. Програв усі гроші, а потім вийшов і повернув картку, на яку були перераховані гроші, і вийшов, – говорить Владислав. – Коли я тут грав, і коли тут грали люди не були жодного виграшу”.

Більше того, у Владислава, якому лише 18 років, ніхто не запитав документів та не поцікавився його віком.

Крім того, у закладі здійснюють торгівлю алкоголем, а відвідувачі активно курять.

Відвідувачів, очевидно постійних, грального закладу, не злякала присутність ПС і міліції – вони грали в автомати, ніби нічого й не сталося, курили в залі.

“Ми нічого не знищували, – говорить т.в.о. керівника ПС Кіровоградщини. – На місце пригоди викликали оперативну групу. Спочатку, через 15 хвилин, прибули патруль ППС, а через пів години – оперативна група. Я написав заяву, її мають забрати”. 

Працівники ігрового залу показали міліціонерам документи, які дозволяють діяльність “Національної лотереї”, проте надати їх правоохоронцям відмовилися. Охорона закладу запевняла, що це приватна територія і намагалася заборонити журналістам фото- та відеозйомку. У “Куточку споживача” значиться, що “лотереї” проводить фірма із іноземними інвестиціями. За інформацією ряду ЗМІ, “Національна лотерея” підконтрольна російській компанії.

У ПС говорять, що якщо правоохоронці не припинять діяльності замаскованих під лотерею залів ігрових автоматів, активісти руху будуть змушені проводити подібні акції.

Керівництво кіровоградської міліції пообіцяло завтра дати коментар стосовно цієї ситуації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар