Депутатський контроль

Наприкінці листопада жителі Мар’ївки і Компаніївки поскаржилися громадській приймальні народного депутата Станіслава Березкіна на те, що у школах, де за його сприяння встановили котельні на альтернативному паливі, діти мерзнуть.

Щоб перевірити достовірність інформації, Станіслав Березкін відрядив до району групу депутатського контролю, запросивши до неї і журналістів Першої електронної.

Вдалося з’ясувати, що проблеми справді були. Проте зараз у Мар’ївській та Компаніївській школах із теплозабезпеченням усе гаразд.

Як повідомляла Перше електронна, згадані дві котельні відкрили на початку жовтня за безпосередньої участі народного депутата Станіслава Березкіна.

Їх встановили завдяки субвенції на соціально-економічний розвиток району у розмірі 1 мільйон 200 тисяч гривень, питання про виділення якої вдалося вирішити завдяки народному депутату.

Перевірка роботи котелень у Компаніївському районі була здійснена у рамках проекту «Депутатський контроль», започаткованого народним депутатом Станіславом Березкіним з метою контролю, зокрема, й за цільовим використанням бюджетних та спонсорських коштів, виділених на розвиток соціальної сфери територій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар