Озброєні злочинці з Кіровоградщини грабували автівки на уманській трасі

Уманські правоохоронці після погоні затримали злодіїв, які на повному ходу грабували на трасі вантажівку фармацевтичної корпорацiї. Ними виявилися дві жінки і чоловік із Голованівського району.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ГУ Поліції Черкаської області.

До поліції неодноразово надходила інформація про крадіжки з автомобілів на трасах, які проходять через Уманський район. Тому тут організували щоденне відпрацювання автодоріг та збільшили щільність нарядів.

27 лютого близько 2 години ночі  на “102” потелефонував водій і повідомив, що їхав трасою в напрямку Умані і бачив, як хтось викрадає вантаж з фури та кидає його на дорогу, а в той же час дві жінки збирають коробки до авто Subaru Outback.

uman 05

Поліцейські наздогнали вантажівку. Водій зупинився, а злочинець, який вискочив з фури, почав тікати в поле. Його затримали. Злодієм виявився мешканець Голованівського району, який знаходився у розшуку за вчинення тяжкого злочину.

Після погоні патрульні затримали і його спільниць – двох молодих жінок, водійку і пасажирку Subaru Outback.

Зловмисники використовували іномарку та діяли за чітко спланованою схемою. Одна з жінок керувала автомобілем та тримала дистанцію між фурою та легковиком. Чоловік під час руху проникав в причіп вантажівки та викидав товар на дорогу. Жінки їхали слідом та збирали крадене до свого автомобіля.

Під час огляду в їхньому авто поліцейські виявили 20 коробок з краденим товаром та обріз мисливської рушниці і набої до нього. Речові докази та автомобіль зловмисників вилучено.

uman 01

Після розслідування правоохоронці затримали і четверту особу, ймовірно причетну до збування награбованого. Йдеться про чоловіка однієї з затриманих жінок.

За вказаним фактом Уманським районним відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до шести років.

Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до аналогічних злочинів.

Деталі затримання дивіться на відео:

Патрульні після погоні затримали злодіїв-екстремалів, які грабували фуру на повному ходу в Уманському районі

Патрульні після погоні затримали злодіїв-екстремалів, які грабували фуру на повному ходу в Уманському районіВони викрадали цінний вантаж однієї з фармацевтичних корпорацiй. Грабіж відбувався під час руху.Дзвінок на спецлінію 102 надійшов орієнтовно 2-ї години ночі. Очевидець повідомив, що коли їхав трасою в напрямку Умані бачив, як хтось викрадає вантаж з фури та кидає його на дорогу.У той час дві жінки збирали коробки до авто Subaru Outback.Виклик негайно направили патрульним, які несуть службу в межах Черкаської області на автодорозі М-05.Коли поліціянти наздогнали вантажівку, водій зупинився, а злочинець, який вискочив з фури почав тікати в поле.Спроба не вдалася — втікача затримали.Не втекли від патрульних і водійка з пасажиркою Subaru Outback. Жінки також затримані. У салоні легковика виявили 20 коробок, що встигли зібрати злодії-екстремали та обріз мисливської рушниці.Окрім того, патрульні з`ясували, що затриманий перебував в розшуку за раніше скоєні злочини.Зараз усі деталі встановлюють слідчі Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.#ПатрульнаПоліціяЧеркас #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Черкаської області Четвер, 27 лютого 2020 р.

uman 02

uman 03

uman 04

Поширити:

Залишити коментар:

коментар