Одного з учасників учорашньої бійки іноземців у центрі Кропивницького підрізали

За фактом учорашньої бійки іноземців у центрі Кропивницького поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 ККУ “Хуліганство”. У одного із постраждалих виявили ріжучу рану.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від патрульної поліції та нацполіції області.

Як ми вже повідомляли, учора ввечері, 9 липня, на площі Героїв Майдану у Кропивницькому сталася масова бійка іноземців. За словами очевидців у одного із учасників конфлікту бачили ніж. Двох осіб затримала поліція, одного забрала швидка.

Сьогодні, 10 липня правоохоронці підтвердили факти щодо постраждалих і затриманих.

За інформацією прес-служби патрульної поліції, у результаті інциденту двох учасників забрала до лікарні “швидка”, в одного з них виявили ріжучу рану. Ще двох учасників бійки доставили до Кропивницького відділу поліції.

Як повідомили у прес-службі ГУНП області, інформацію за фактом бійки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 296 ККУ “Хуліганство”.

Перша електронна газета має у своєму розпорядженні відео конфлікту. Ще одне відео у соцмережі Facebook виклав кропивничанин Ігор Єрмаков.

Вот это заехал в город!Не наши с не нашими деруться!Честно говоря этот наплыв хозявов жизни нужно уже регулировать и учить их нашей культуре!

Опубліковано Игорем Ермаковим Понеділок, 9 липня 2018 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар