Перекриття вул. Преображенської у Кропивницькому: водії масово порушують ПДР

У Кропивницькому водії масово порушують правила дорожнього руху, рухаючись по вул. Преображенській, де від вул. Кропивницького до вул. Петропавлівської заборонили проїзд.

Відповідні фото- та відеоматеріали до редакції Першої електронної надіслали читачі.

Як видно на фото і відео, водії продовжують рухатись вулицею Преображенською в сторону Дитячої обласної лікарні, незважаючи на знаки заборони руху та інформаційні знаки про необхідність об’їзду.

Як розповів Першій електронній начальник управління транспорту міської ради Олександр Вергун, згідно з рішенням виконкому від 11 квітня “Про тимчасову заборону руху транспорту по вул. Преображенській” управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА мало б виготовити і встановити тимчасові дорожні знаки на переносних опорах в місцях робіт і на проїжджій частині вул. Преображенської з обох боків.

Але на проїжджій частині досі не встановили жодних обмежувачів руху, а водії, за старою звичкою їдуть прямо, не звертаючи уваги на нові знаки. За словами Олександра Вергуна, тимчасові дорожні знаки на переносних опорах вже виготовляються і їх сьогодні-завтра встановлять.

Нагадаємо, за пропозицією управління капітального будівництва ОДА через ремонтні та будівельні роботи біля Дитячої обласної лікарні 11 квітня виконавчий комітет міськради погодив рішення про тимчасове перекриття вул. Преображенської з 18 квітня. Там встановили нові знаки, які забороняють рух вулицею Преображенською на відрізку від вул. Кропивницького до вул. Петропавлівської.

Знаки встановили так, щоб на вул. Перображенську до дитячої обласної лікарні ніяким чином не можна було повернути.

У Кропивницькому перекрили вул. Преображенську: правила дорожнього руху за новими знаками

Поширити:

Залишити коментар:

коментар