Депутати та експерти обговорили проблеми і перспективи економічної політики Кіровоградщини в умовах децентралізації

Уперше у стінах Верховної Ради провідні українські експерти з питань реформування місцевого самоврядування, представники міністерств та відомств, народні депутати України, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та засобів масової інформації обговорили роль економічної політики у розвитку територій і підвищенні рівня добробуту людей.

Ініціатором круглого столу «Економічна політика і децентралізація – взаємозв’язки та взаємозалежності на прикладі Кіровоградської області» виступив народний депутат України Станіслав Березкін. Обговорення відбулося 13 грудня у Комітеті з питань економічної політики за підтримки швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO. Допомогу в організації заходу надала Програма USAID РАДА.

У обговоренні також взяли участь народні депутати Вікторія Пташник та Богдан Матківський, представники органів самоврядування Кіровоградщини та фахівці Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

Читайте також: У Верховній Раді обговорили, як реформа децентралiзацiї допоможе зробити Кiровоградщину заможною (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар