За 26-річним кропивничанином, який застрелив свого однолітка, тягнеться шлейф кримінальних справ

Арсен Мартиросян - фото із соцмереж

Учора, 2 листопада, ГУНП у Кіровоградській області оголосило у розшук 26-річного Арсена Мартиросяна, який підозрюється у тому, що відкрив стрілянину у центрі міста.

Внаслідок дій Мартиросяна загинув 26-річний хлопець. Його товариш, Роман, тяжко поранений.

«Тварина на фотографії по імені Арсен Мартиросян вчора вночі вбив мого друга – поранив пострілом у живіт. 26-річного Дениса врятувати не змогли. Другого, Рому, – поранив трьома пострілами у живіт. Лікарі витягли. Зараз його стан середньо важкий. Рома другий день як приїхав з АТО у відпустку на 2 тижні. Хлопці, повертаючись ввечері додому, вибігли на перехрестя біля «Фуршету» на крики дівчини, з якою агресивно поводився вищезгаданий покидьок», – повідомляє кропивницький волонтер Олексій Тітов на сторінці у Фейсбук.

Як повідомляє прес-служба ГУНП в області, 1 листопада близько 23.50 на вулиці В.Чміленка, неподалік одного з розважальних закладів у Кропивницькому, місцевий житель вистрілив у бік двох людей. За підозрою у скоєнні злочину поліція розшукує Мартиросяна Арсена Андроніковича, 1990 року народження, мешканця міста Кропивницький.

За словами поліції, даний громадянин неодноразово потрапляв у поле зору представників поліції. У 2006 році, коли за фактом вбивства було розпочате кримінальне провадження, його визнали свідком. У 2014 та 2015 роках також мали місце кримінальні провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень та грабежу. Всі ці матеріали були розслідувані поліцейськими та направлені на розгляд до суду.

2 3 4

Поширити:

Залишити коментар:

коментар