У Кропивницькому офіційно відзначили День міста

Сьогодні, 17 вересня, Кропивницький святкує своє 262-річчя. На площі перед міськрадою відбулося офіційне відзначення дня народження міста.

Делегації Фортечного та Подільського районів Кропивницького пройшлися святковою ходою до площі перед міською радою, де на них вже чекали очільники міста та громада.

Привітати Кропивницький з Днем міста прийшли народні депутати Станіслав Березкін, Олександр Горбунов та Костянтин Яриніч.

DSC_0275 DSC_0308 ^C2CEF82F1481327B6C1A5B7B237FAFB2B4EBEFC3326F10BE5F^pimgpsh_fullsize_distr

“Сьогодні наше місто знане далеко за межами держави потужним машинобудуванням та сучасною переробною промисловістю, освітніми, культурними та лікувальними закладами, талановитими хореографічними та музичними колективами. Але найцінніший скарб – ви, жителі нашого міста! Вашою працею, талантом, звитягою живе і розвивається наш спільний рідний дім. Переконаний, що гуртом ми долатимемо всі труднощі, щоб Кропивницький став сучасним, безпечним, комфортним європейським містом. Я щиро вітаю всіх з Днем міста”, – сказав у своєму вітальному слові міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Андрій Райкович та Сергій Кузьменко вручили видатним громадянам почесні грамоти і відзнаки, приурочені до Дня міста. Також, Фільштейну Леоніду Михайловичу, доктору економічних наук, професору кафедри „Економіка праці та менеджмент” Центральноукраїнського національного технічного університету було присвоєно звання “Почесний громадянин міста”.

Перед містянами виступили танцювальні колективи міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар