Кропивницька “Зірка” дякує вболівальникам за підтримку

Учора, 30 липня, кропивницька “Зірка” провела перший домашній поєдинок у Лізі Парі-Матч. Кропивничани 12 років чекали на повернення рідної команди в елітний український дивізіон, і от нарешті футболісти дебютували у Прем’єр-лізі вдома.

Незважаючи на те, що суперником ФК “Зірка” була досить сильна команда – учасник Ліги Європи луганська “Зоря”, – кропивницьким футболістам вдалося показати достойний результат. Команди зіграли у нічию – 1:1. Але кропивницьким футболістам не вдалося б досягти такого достойного результату, якби не підтримка вболівальників.

Читайте також: Кропивницька “Зірка”: перша гра дома – перші очки

ФК “Зірка” дякує фанатам та вболівальникам за те, що прийшли на стадіон та підтримали свою команду. Учора стадіон “Зірка” було майже заповнено – на матч прийшли близько 10 тис. глядачів, які своєю потужною енергетикою та вірою у команду протягом гри підтримували бойовий дух кропивницьких футболістів.

“Атмосфера на стадіоні була дуже хороша, тому ми боролися до останньої хвилини і змогли досягти позитивного результату. Не кожна команда в УПЛ може похвалитися такою підтримкою трибун. У нас в Кропивницькому дуже люблять футбол.

В цілому, гра мені сподобалася. Ми розуміли, що перед нами серйозний суперник, учасник Ліги Європи. Хлопці дотерпіли, були помилки. Але помилки будуть завжди з будь-яким суперником.

Нам потрібен час на адаптацію в Прем’єр-лізі. Згодом з’явиться досвід і тоді можна буде вже вимагати яскраву атакуючу гру”, – сказав головний тренер “Зірки” Сергій Лавриненко телеканалу “Футбол 2”.

З допомогою свого 12 гравця, який подарував гравцям “Зірки” свої емоції та переживання, команда отримала перше очко у скарбницю клубу.

4

Поширити:

Залишити коментар:

коментар