Президент ФК “Зірка” Максим Березкін: Комусь дуже вигідні чутки проти клубу перед першим домашнім матчем

Декілька днів тому в багатьох місцевих та загальноукраїнських сайтах з’явилася інформація про те, що керівництво компанії «Креатив» звернулося до поліції з вимогою накласти арешт на стадіон «Зірка».

У коментарі прес-службі футбольного клубу, президент ФК “Зірка” Максим Березкін одразу спростував інформацію щодо боргів і протиправних дій клубу:

“Я хочу відразу сказати, що ніяких заборгованостей не існує. На жаль, змушений констатувати, що комусь дуже вигідні такі чутки, особливо перед першим домашнім матчем кропивницької «Зірки» в рідних стінах в рамках Прем’єр-ліги за останні 12 років. Ми, безумовно, перевіримо факт такого звернення та приймемо відповідні заходи.

Повинен сказати, що добре за останній час вивчивши шахраїв, які зараз керують потужним колись «Креативом», факт такого звернення міг і бути. Але я, тим не менш, вдячний юристам цього підприємства, які нагадали про своє існування. Адже є певні заборгованості у «Креатива» та супутніх йому організацій за маркетингові та рекламні заходи, які поки що не закриті. Тому, безумовно, ми будемо готувати позов до суду та відстоювати свої інтереси в правовому полі. А стурбованим вболівальникам, які обривають телефони клубу, можу сказати лише одне: «Зірка» команда Прем’єр-ліги і в суботу гравцям дуже потрібна ваша підтримка на нашому стадіоні”.

Президент ФК «Зірка» Максим Березкін зазначає, що стадіон – не перший актив, на який нові власники «Креативу» намагаються накласти арешт в рамках забезпечення безпідставно ініційованих ними кримінальних проваджень.

“Один із таких відверто надуманих арештів, який стосувався декількох об’єктів одночасно, було повністю скасовано судом навесні цього року”, – сказав Максим Березкін.

Довідково:

ТОВ «Футбольний клуб Зірка» (далі – ФК «Зірка») придбало цілісний майновий комплекс стадіону «Зірка» у м. Кропивницький (у минулому, Кіровоград) у 2012 році й донині залишається його законним та повноправним власником. Впродовж останніх років клубом було здійснено суттєву реконструкцію стадіону за рахунок як власних, так і залучених коштів.

Перебуваючи під контролем родини Березкіних, підприємства промислової групи «Креатив» та ФК «Зірка» проводили між собою господарські операції в рамках звичайної бізнес-діяльності.

Юристи ФК «Зірка» зазначають, що будь-які претензії нових власників «Креативу» на адресу клубу можуть розглядатись лише у цивільно- та господарсько-правовій площині. Відтак, широко висвітлена «Креативом» у ЗМІ ініціатива щодо арешту стадіону для забезпечення кримінального провадження без попереднього пред’явлення клубу жодних претензій щодо такого майна є нічим іншим, аніж спробою тиску на футбольний клуб та його власників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар