Кропивницьку молодь запрошують до активного громадського життя

AIESEC в Україні запрошує активну молодь долучитись до організації.

Найбільша у світі молодіжна організація відкриває можливості розвинути особисті та професійні навики у нових містах.

Відтепер, студенти українських ВНЗ з таких міст, як Запоріжжя, Ужгород, Суми, Вінниця, Бердянськ, Кропивницький (Кіровоград), Миколаїв, Хмельницький, Житомир, Херсон та Чернігів також мають можливість отримати практичний досвід створення соціальних проектів, ефективної комунікації, публічних виступів, маркетингу, HR, продажів та роботи в команді. Більше того – стати одним з 70 000+ молодих людей зі 126 країн та територій світу та зробити позитивний вплив на суспільство.

Подати свою заявку на участь в AIESEC у кожному з міст можна до 30 липня 2016 року. Процес набору учасників організації складається з кількох етапів:

  1. Заповнення аплікаційної форми
  2. Проходження інтерв’ю з представником організації (визначення цінностей учасника та компетенцій, можливість отримати повну інформацію про діяльність організації) та центру оцінки (бізнес-ігри та командні завдання для визначення особистісних характеристик учасника)
  3. Відвідування регіональної вступної конференції (Львів/Київ), для всіх учасників з усіх міст одночасно (конференція на 3 дні у проміжку з 5 по 11 серпня, деталі буде повідомлено під час проведення інтерв’ю чи центру оцінки).

AIESEC – міжнародна неполітична, неприбуткова молодіжна освітня організація, що надає можливість молоді віднайти та розвинути свої лідерські якості для досягнення миру та втілення людського потенціалу.

AIESEC займається міжнародними програмами стажувань та допоміжною діяльністю, яка дозволяє отримати практичний професійний досвід, завдяки організації різноманітних проектів, а також забезпечує освітній процес для членів організації і всіх, хто співпрацює з організацією.

В Україні AIESEC представлений вже у 18 містах та об’єднує понад 500 активних студентів, які щороку організовують понад 50 соціальних проектів та допомагають більше ніж 1000 людей отримати досвід соціальних та професійних стажувань.

Будь більше, ніж студентом! Реєструйся вже зараз на aiesec.ua/students/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар