Військові просять у Президента створити дні пам’яті за загиблими в «Іловайському котлі»

Ветерани АТО, учасники «Іловайського братерства» написали Електронну петицію до Президента України Петра Порошенка з проханням визнати 29-30 серпня  днями пам’яті за загиблими в «Іловайському котлі».

Нагадаємо, в “Іловайському котлі” загинули військові з кіровоградської області – Дмитро Придатко, Віталій Волкотруб, Сергій Котовий, Ферір Романів, Станіслав Бадіченко, Юрій Бойко, Ярослав Дрьомін, Гордій Кіктенко, Віталій Король, Олександр Куценов, Денис Марченко, Олег Хомчук, Дмитро Цуркан…

Електронна петиція – підтримати 

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:

“До вас звертаються ветерани АТО, учасники «Іловайського братерства» – побратими загиблих патріотів, їх родичі та товариші. В країні триває гібридна війна, назва якої Антитерористична операція!

За два роки повномасштабних бойових дій на сході країни загинуло більше двох тисяч патріотів – захисників Незалежності нашої держави. Протягом двох років війни країна втратила 2269 найкращих синів України, половина з яких полягли саме за декілька днів «Іловайського котлу» в серпні 2014 року!

«Іловайський котел» – найстрашніша трагедія в історії сучасної України. Розслідування цієї провальної операції досі триває. До сьогодні жоден генерал та військовий командувач не може взяти на себе відповідальність за накази, відсутність наказів, загалом командування Іловайською операцією. Все це керівництво було зрадницьким, саме воно призвело до чисельних смертей.

Українці повинні усвідомити і пам’ятати масштабність цієї трагедії! Кожен громадянин країни зобов’язаний вшанувати пам’ять про загиблих патріотів нашої держави!

Оскільки війна в країні ще не закінчена, і визначати та затверджувати офіційні дати, дні жалоби – зарано, «Іловайське братерство» виступає з ініціативою визнати дні 29-30 серпня – днями пам’яті за загиблими в «Іловайському котлі»!

Від імені матерів, дітей, найближчих родичів загиблих побратимів, від імені всього «Іловайського братерства», яке налічує близько тисячі учасників, звертаюсь до вас, пане Президенте України, з проханням та вимогою визнати дні 29-30 серпня – днями пам’яті за загиблими в «Іловайському котлі»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар