Свій 28-ий День народження кіровоградський військовий зустрічає у полоні

Сьогодні, 18 липня свій 28-ий День народження святкує військовий Сергій Глондар, який 519 перебуває у полоні ДНРівців.

Сестра полоненого військового Людмила Глондар вітає свого брата і чекає його якнайшвидшого повернення.

“Батьки дають нам життя, виховують, прищеплюють любов. Найкращий подарунок, який зробили мені мої батьки – це БРАТ! Не кожному у житті так пощастило, як мені. БРАТ – це Людина, яку я відчуваю на відстані, відчуваю буквально все, що з ним відбувається, і співпереживаю разом з Ним. Мій БРАТ – це Людина, яка значить для мене дуже багато. Словами цього не передати.

Сергій – це моя надійність, опора і сила. Як би жорстко життя не носило, я завжди можу знайти захист у Нього. Я з гордістю можу сказати, що у мого БРАТА велике добре серце, щира душа. Це мужній, найпотрібніший, найкращий в світі Чоловік!

Сьогодні у Нього – День Народження! Йому – 28 років, 519 днів з яких Він перебуває у неволі!

Другий рік підряд, Ти, мій рідний Братику зустрічаєш свій День Народження в полоні. В чеканні! З вірою у серці, що не забутий!

Не забутий!!! Своєю сім’єю – не забутий!!! З того злощасного зимового дня не було жодної хвилини, жодної години, дня, місяця, щоб ми не боролися за Тебе… тут, на мирній землі. Пробач, мій Рідний, що досі Ти не в дома! Пробач, за те, що продовжуєш жити надією! Чекаєш!

Другий рік поспіль я бажаю Тобі волі, сили духу витримати цей важкий життєвий іспит! Бажаю, щоб Твоє – моє найзаповітніше бажання – повернутися додому як найшвидше – ЗДІЙСНИЛОСЯ!!! Нехай Твоє життя вже (!!!) наповниться радістю, щастям, на яке Ти заслуговуєш! Нехай нарешті на шляху боротьби за Твою свободу нам зустрінеться чуйна Людина, яка подарує цю безмежну радість і щастя всього нашого життя – Твоє повернення.

Мій рідний, я вітаю Тебе з Днем Народження! Це один із найкращих днів у моєму житті, тому що в цей день в нашій родині з’явився Ти! Нехай ця осінь в наших життях закінчиться, і настане весна. Залишайся завжди таким чуйним, доброзичливим і найкращим БРАТОМ у світі!”, – написала вітання сестра Сергія Глондаря у Фейсбуці.

Читайте також: Прес-конференція дружин кіровоградських спецпризначенців, які вже півтора роки перебувають у полоні ДНР

Поширити:

Залишити коментар:

коментар